Алкогольне чорнило ScrapEgo "Рубінова брошка", 30 мл
Алкогольне чорнило ScrapEgo "Рубінова брошка", 30 мл
Алкогольне чорнило ScrapEgo "Рубінова брошка", 30 мл
Алкогольне чорнило ScrapEgo "Рубінова брошка", 30 мл

Алкогольне чорнило ScrapEgo "Рубінова брошка", 30 мл

132,00 
Є в наявності
Код HMstudio
19528
Код EAN
2000963406633
Код SKU
АЧ6633
Бренд
SCRAPEGO
Алкогольні чорнила TM "ScrapEgo" - це напівпрозорі чорнила на спиртовій основі. Перед використанням його потрібно ретельно збовтати, в цьому вам допоможе металева кулька всередині баночки. Призначені для непористих поверхонь (скло, глянцевий папір, метал, пластик і т.д.). З їх допомогою можна фарбувати пластикові намистини, металевий декор, робити цікаві ефекти на склі і акрилі, фользі, робити фонові розводи або яскраві плями, проявляти кракелюрні тріщинки - насправді кількість способів застосування і ідей - безмежно! Чорнила добре змішуються між собою. Наносити чорнило можна пензлем, аплікатором, або просто за допомогою носика, в залежності від очікуваного результату. Для розведення, освітлення чорнила, а так само очищення рук і інструментів - рекомендуємо використовувати "Розріджувач для алкогольних чорнил". Користуючись чорнилом - надягайте рукавички і респіратор. Колір чорнила в житті може відрізнятися від кольору на фото, це залежить від налаштувань монітора.

Алкогольні чорнило TM "ScrapEgo"- це напівпрозорі чорнило на спиртовій основі. Призначені для непористих поверхонь (скло, глянцевий папір, метал, пластик і т.д.). З їх допомогою можна фарбувати пластикові намистини, металевий декор, робити цікаві ефекти на склі і акрилі, фользі, робити фонові розлучення або яскраві плями, проявляти Кракелюрний тріщинки- насправді кількість способів застосування і ідей- безмежно!
Чорнило добре змішуються між собою. Наносити чорнило можна пензлем, аплікатором, або просто за допомогою носика, в залежності від очікуваного результату. Чорнило, які містять перламутр ( "Аргентум" і "Моє золотко") перед використанням треба ретельно збовтати; всередині баночок є спеціальний кулька, який допоможе зробити вам це без особливих зусиль.
для розведення, освітлення чорнила, а так само очищення рук і інструментів- рекомендуємо використовувати" Розріджувач для алкогольних чорнила ".
Користуючись чорнилом- надягайте рукавички і респіратор.
Використовуйте тільки в провітрюваних приміщеннях вдалині від вогню, тому що чорнило легко спалахують.
при попаданні на шкіру- ретельно промити ці ділянки водою, при попаданні в дихальні органи і очі- терміново звернутися до лікаря!

SCRAPEGO
АЧ6633