Полімерна глина Fimo kids №4, помаранчевий, 42 г

Полімерна глина Fimo kids №4, помаранчевий, 42 г

105,00 
Є в наявності
Код HMstudio
13955
Код EAN
4007817805084
Бренд
Staedtler (Германия)
Глина, що запікається, 42 г

Пластика Fimo Kids м'яка, як пластилін і не вимагає довгого розминання перед ліпленням. Яскраві кольори і неймовірні ефекти в палітрі Фимо Кідс привернуть увагу будь-якого дитини і ліплення стане його улюбленим заняттям!

Для того, щоб отримати яскравий брелок, іграшку або прикрасу, досить відкрити пачку, дістати необхідну кількість глини, зліпити те, що душа забажає :) і потім запекти виріб в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 110? на протягом 30 хвилин. Якщо виріб зовсім невелике, досить буде і 15 хвилин. Незважаючи на те, що це глина для дітей, запікати виріб повинні дорослі! Не перевищуйте температуру запікання в 130 ?, так як в іншому випадку можуть утворитися шкідливі для здоров'я гази. Чи не перевищуйте час запікання 30 хвилин. Не можна запікати полімерну глину в мікрохвильовій печі, для запікання підходить тільки духовка!

Зберігати глину слід при кімнатній температурі. Завдяки новій зручній багаторазової упаковці, яка після використання закривається за допомогою липкого краю, зберігання глини не складе особливих труднощів.

за заявою виробника полімерна глина Fimo Kids не має обмежень по термінами придатності!