Набір полімерної глини FIMO Kids Form & Play "Домашні тварини" 8034 02

Набір полімерної глини FIMO Kids Form & Play "Домашні тварини" 8034 02

475,00 
Є в наявності
Код HMstudio
14606
Код EAN
4007817806036
Бренд
Staedtler (Германия)
У набір входить 4 шматочки полімерної глини по 42 г (білий, чорний, коричневий, помаранчевий), стек для моделювання, покрокові інструкції (28 сторінок), ігрова фонова сцена. Рівень складності 1. Спеціальні набори полімерної глини для дітей, які хочуть ліпити іграшки самі. У них використовується серія FIMO Kids, спеціальна м'яка глина для дітей. Набори бувають трьох рівнів складності - вони позначені зірочками на упаковці (від 1 до 3) Набір полімерної глини для ліплення Fimo Kids допоможе вашому маленькому скульптору розкрити свій потенціал. У домашніх умовах готовий виріб випікається в духовці при температурі 110 ° С протягом 15-30 хвилин (в залежності від величини виробу). Затверділі вироби можуть бути розфарбовані акриловими фарбами, покриті лаком, склеєні між собою або з іншими матеріалами.

Спеціальні набори полімерної глини для дітей, які хочуть ліпити іграшки самі. У них використовується серія FIMO Kids, спеціальна м'яка глина для дітей. Набори бувають трьох рівнів складності- вони позначені зірочками на упаковці (від 1 до 3)

Набір полімерної глини для ліплення Fimo Kids допоможе вашому маленькому скульптору розкрити свій потенціал.
У домашніх умовах готова виріб випікається в духовці при температурі 110 ° С протягом 15-30 хвилин (в залежності від величини вироби). Затверділі вироби можуть бути розфарбовані акриловими фарбами, покриті лаком, склеєні між собою або з іншими матеріалами.