Склейка-блок для акварелі Watercolor Cold press, А-4, 200 г / м2, 20 аркушів, Fabriano

Склейка-блок для акварелі Watercolor, А-4, 200 г / м2, 20 аркушів середнє зерно, Fabriano

449,00 
Є в наявності
Код HMstudio
11691
Код EAN
8001348173519
Код SKU
БХ3119
Бренд
Роса
Акварельний папір серії "Watercolour" від FABRIANO (Італія) цінується за виняткове співвідношення ціна / якість. Цей папір популярний і у професійних художників, і у тих, хто тільки робить перші кроки в образотворчому мистецтві. Папір серії "Watercolour" робиться з суміші високоякісної целюлози і 25% натуральної добірної бавовни. Вона не містить кислот, що гарантує збереження яскравості фарб на довгий час. Має особливїе просочення, що забезпечує чітко вивірену ступінь поглинання пігментів. Висока щільність і міцність робить акварельний папір "Watercolour" від FABRIANO стійким до багаторазових правками роботи. Колір паперу - білий. Фактура - дрібнозерниста. Ідеально підійде для акварелі, гуаші, акрилу, темпери, чорнила, вугілля та інших подібних матеріалів.

Склеювання-блок А4 для акварелі 200г/м2- містить 20 аркушів щільністю 200г/м2 з тестура середнє зерно. Підходить для різних технік акварелі, гуаші та пастелі.

Проклейка здійснена з усіх боків, завдяки чому листи рівно натягнуті і не деформуються. Після завершення роботи, легко відриваються по периметру.

Склеювання - це листи, які з'єднані завдяки склеюванню одного або декількох кутів, за рахунок чого- після закінчення роботи верхній лист легко відривається.

Роса
БХ3119